Inauguració de l'estiu Vela.cat 2014. Una gran festa!

 

El passat dijous 5 de juny, a les instal·lacions del Centre Internacional de Vela , es va celebrar un acte per donar el tret de sortida a la temporada d'estiu 2014, en el que també es va voler aprofitar aquest gran dia per tenir un canvi d'impressions amb altres clubs i escoles, i on es va lliurar una sèrie de material en reconeixement a la tasca dels clubs i les Escoles que formen part de la Federació Catalana de Vela.

 

En aquest sentit, la Nuria Rodríguez com a representant del nostre club, va rebre un diploma de reconeixement, així com 4 boies i 22 armilles de seguretat.

Benvolguts consocis,

 

Us comuniquem, que aquest dissabte dia 5 de juliol, de 10,00 h a 13,00 h, farem la primera sessió de Batejos de Mar.

 

Es tracta d’una activitat per apropar el món de la mar i la vela als nens i nenes de la província de Barcelona, oferint-los la possibilitat de realitzar activitats esportives en un entorn natural i proper.

 

Concretament, l’activitat que es desenvoluparà al CNPM en diverses sessions, i consisteix en la navegació a vela i taller de nusos mariners.

 

Aquest projecte és impulsat per la Diputació de Barcelona, amb la col·laboració de la Federació Catalana de Vela i l’Escola Catalana de Vela. El nostre Club ha estat una de les quatre escoles de vela de la Província de Barcelona triada per dur a terme el projecte.

 

En aquesta primera sessió del dissabte vinent, els nens i nenes que realitzaran el seu Bateig de Mar seran els alumnes del CRAE Pere Quart de Mataró.

 

Es tracta d’una ocasió magnífica pel nostre Club de fer valer les nostres aptituds com a escola de vela reconeguda i de donar-nos a conèixer davant de les Administracions públiques, la Federació i el públic en general.

 

Esperem la vostra presència i col·laboració.

 

Junta Directiva

 

QUATRE NOUS PATINS CATALANS JUNIOR

Ja hem rebut els quatre nous patins junior comprats pel Club per a l'Escola de Vela i que s'integren a la nostra flota esportiva. 

ENTRENAMENTS DE VELA

 

El tres primers diumenges del mes de maig, a les 11 hores, començarem els entrenaments de vela amb el nostre motinor Arnau, per a la preparació de la International Adipav Cup.

events del club

Cada any, al marge de la vela, el Club posa en marxa diferents activitats familiars destinades a tots els socis.

 

Anirem penjant les fotografies de cada activitat a la part superior.

 

Disfruteu-les!

Versión para imprimir Versión para imprimir | Mapa del sitio
© CLUB NAUTIC PINEDA DE MAR